Reklamacije i povrat

Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama iznimno nam je važno. U slučaju da imate potrebu za reklamacijom ili povratom proizvoda, molimo vas da pročitate sljedeće informacije o postupku reklamacija i povrata.

  1. Reklamacije: U slučaju da primijetite bilo kakvu nepravilnost, oštećenje ili nedostatak na kupljenom proizvodu, molimo vas da nas što prije obavijestite putem navedenih kontaktnih podataka. Rado ćemo razmotriti vašu reklamaciju i poduzeti odgovarajuće korake kako bismo riješili problem.

Prilikom podnošenja reklamacije, molimo vas da nam pružite sljedeće informacije:

  • Broj narudžbe ili računa
  • Detaljan opis problema ili nedostatka
  • Fotografije ili druge relevantne dokaze (ukoliko je primjenjivo)
  1. Povrat proizvoda: U skladu s važećim zakonodavstvom, imate pravo na povrat proizvoda u određenim situacijama, kao što su:
  • Neispravan proizvod
  • Oštećen proizvod tijekom dostave
  • Pogrešno isporučen proizvod

Ako želite izvršiti povrat proizvoda, molimo vas da nas obavijestite putem navedenih kontaktnih podataka kako bismo vam pružili upute o postupku povrata. Uobičajeno je da proizvodi budu vraćeni u originalnoj ambalaži i u istom stanju u kojem su primljeni.

Molimo vas da imate na umu da se povrat novca vrši prema važećim uvjetima i uvjetima povrata koji će vam biti objašnjeni prilikom podnošenja zahtjeva za povratom.

  1. Kontakt informacije: Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili želite podnijeti reklamaciju ili zahtjev za povrat, slobodno nas kontaktirajte putem sljedećih kontaktnih podataka:

Naš tim će vam rado pružiti dodatne informacije i podršku u vezi s reklamacijama i povratom.